Selecteer provincie

GSB Glaszettersbedrijf Speedy

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Details

Adres
Burg van Meeuwenstraat 2
6191ND Beek
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Glaszettersbedrijf Speedy Beek is een bedrijf wat al 30 jaar actief is in de Glas industrie.

Door deze jarenlange ervaring kunnen wij uw een betrouwbaar advies geven.

Wij stellen aan al onze materialen de hoogste eisen daardoor kunnen wij er garant voor staan, dat al onze projecten en installatie's van top kwaliteit zijn.

Naast het aanbrengen staal-, en hakwerk in hardglas is het ook mogelijk het glas te voorzien van laag glas-emaille. Dit zo genaamde zeefdrukken kan geschieden in allerlei standaard motieven in vrijwel elke RAL-kleur. Speciale motieven kunnen op ook worden aangebracht.

Door middel van zeefdruktechniek wordt op het glas een vloeibare glas-emaille aangebracht, al naar gelang de wensen van de opdrachtgever. Daarna wordt het glas in een horizontale hardingsoven verwerkt tot hardglas, waarbij het glas-emaille versmelt met het glasoppervlak. Na dit hardingsproces is de emaille met het glas tot een geheel versmolten en daarmee onuitwisbaar geworden. Voorafgaande aan dit proces zijn de glasranden conform de wensen van de klant reeds afgescherpt, geslepen of gepolijst en is het glaspaneel van de eventueel benodigde gaten en/of sparingen voorzien.Diensten:
Plaatsen van glas / glaszetter